Lifecoach

Ieder mens loopt in zijn of haar leven tegen ervaringen aan die kunnen leiden tot angst, onzekerheid, paniek, disfunctioneren. Waar anderen op een divan of een sofa gaan liggen om het over de weerstanden in het leven te hebben, kom je bij Brandaris Coach aan de keukentafel te zitten om het er eens over te hebben.
Aan die keukentafel help je jezelf om te gaan met angst, onzekerheid, paniek, disfunctioneren en de emoties die daar bij horen. Brandaris Coach helpt je een en ander op een rijtje te zetten en zet je aan tot bewustwording van je eigen rol, persoonlijke groei, het vergroten van je zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.
Wegnemen kan je ervaringen niet. Brandaris Coach gelooft niet in ‘loslaten’, Brandaris Coach gelooft wel in goed en beheerst opbergen in je lijf, zodat het van jou wordt en je met alles wat er om je heen en in je gebeurt kunt omgaan.
Wat de mens meemaakt neemt de mens een leven lang mee, goed opgeborgen, goed begrensd, op een plek die de mens zelf bepaalt. Grenzen zijn van jezelf, ze verleggen is je keus.

Inschrijven